Neste poesislammer ut i vår uhøytidelige slam-intervju-spalte, er Simen Torgersud.

Torgersud er 25 år, og i skrivende stund bosatt på Øvre Bakklandet i Trondheim.

Hva gjør du når du ikke poesislammer?
– Jeg behandler saker som saksbehandler.

Hvor ofte holder du på med dette?
– Svært sjelden. Dette er noe jeg gjør for moro skyld når muligheten byr seg.

Når og hvorfor startet du med poesislam?
– Min første «slam» var under en intern konkurranse på Studentersamfundet i Trondheim 2010/11. En god opplevelse.

Kan du fortelle om din beste og din verste opptreden på scenen?
– Min beste opplevelse på scenen må ha vært da jeg spilte Karius eller Baktus på en skoleavslutning i 6. klasse. Det var vel første gangen jeg fikk et kick av å stå på scenen.

– Min verste opplevelse må ha vært da jeg ble invitert til «Andre Historier» på Det Andre Teateret i Oslo etter at jeg vant norgesmesterskapet. Jeg ante ikke hva konseptet var og møtte opp med noen dikt som jeg prøvde å kommunisere på beste vis til publikum. Tekstene hadde jeg på noen ensomme ark som ikke ville slutte å skjelve før jeg gikk av scenen. Fint arrangement da!!

Hva inspirerer deg til å skrive tekster?
– Inspirasjonen henter jeg ofte fra ting som gjør meg fascinert eller irritert. Det kan enten gjelde meg selv eller andre. Oftest meg selv.

Vil du anbefale andre å drive med slam? Hvorfor?
– Så klart vil jeg anbefale andre å drive med slam!! Hvis man har et umettelig eksponeringsbehov som undertegnede selv, liker litt å skrive og blir gira av å gjøre uformelle og kreative ting sammen med andre, er slam en veldig fin ting å sysle med.

Hvilken forfatter/poet ville du stått fast i en heis med?
– Arild Nyquist, kanskje?

Har du et boktips?
– Jeg likte «Innsirkling 1, 2 og 3» av Carl Frode Tiller veldig godt. Klarer ikke velge bare en.