Guro er 36 år og bor i Oslo. Hun er halvt sørafrikansk, zulu-prinsesse og norsklektor. Guro har blant annet utgitt bøkene «Vingespenn» (2009) og «Ctrl+Alt+Delete» (2010).

Som slammer har hun god erfaring. Under finalen i fjor ble hun nummer to, og er derfor svært sulten på å vinne i år. Så hvilken stil har hun?

– Jeg skriver mye om krig og fred og politikk og sånn, selv når jeg prøver å skrive kjærlighetsdikt og hyllningspoesi, sier hun.

Sammen med regjerende norgesmester, Taro Vestøl Cooper, har Guro turnert rundt på skoler og fengsler i år og holdt workshops i poesislam. Førstkommende fredag klokken 19.00 får du sjansen til å se og høre Guro og de øvrige finalistene fra scenen på Caféteatret i Hollendergata 8 i Oslo.

Gratis inngang, mulighet for noe kaldt eller varmt i glasset, groovy musikk og stor jubel!

Øvrige finaledeltakere: Hans Christian van Nijkerk, Kristine Søgnen, Simen Torgersrud, Ingebjørg Liland og Sarah Ramin Osmundsen.

Regjerende norgesmester, Taro Vestøl Cooper, varmer opp. DJ Fotnote rister digitale mp3s. Programleder: Elling Borgersrud. Arrangør: Foreningen !les