Fredag 27. november 2015 arrangeres NM-finalen i poesislam på Caféteatret i Oslo. Frem til finalen vil vi presentere finalistene. Fra delfinalen i Gvarv kommer Trym E. Staurheim.
Hva gjør du når du ikke poesislammer?

– Går på Universitetet i Agder. Studerer statsvitenskap i år. Jobber deltid i møbelbransjen, hvor jeg kjører lastebil. Liker fysisk aktivitet, spesielt løping, det gir meg en form for frihetsfølelse og energi. Ellers er jeg med venner.

Når og hvorfor startet du med poesislam?

– Startet i august i år. Mamma mente at tekstene mine var for «gode» til at bare nære og kjære skulle få høre dem, samtidig som jeg aldri hadde funnet på å meldt meg på selv.

Kan du fortelle om din beste og din verste opptreden på scenen?

– Vel, jeg har kun stått på scenen en gang, så har ikke noen verste opptreden. Heller bare en god opplevelse. Klarer ikke helt å beskrive følelsen av å stå på scenen. men jeg liker det.

Hva inspirerer deg til å skrive tekster?

– Skjønnheten i hverdagen? Jeg vet ikke… Alt og ingenting. Skriver for å få utløp for ting jeg selv ikke klarer å sette ord på, litt ironisk kanskje.

Vil du anbefale andre å drive med slam? Hvorfor?

– Helt klart! På scenen er det frihet til å gi liv til teksten med mimik og kroppsspråk. Det er vanskelig å få fram følelser på papiret.

Hvilken forfatter/poet ville du stått fast i heisen med?

– Hmmm… Edgar Allan Poe.

Hvilket boktips vil du dele?

Born to run av Christopher McDougall og Politi og røver av Kjetil S. Østli.

DelShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone